Muhammad: Legacy of The Prophet

20 janvier 2010

Assalamualaikum wbt & Konnichiwa

Kali ni watashi mau share video dokumentari faveret watashi, mengisahkan tentang seorang manusia yang sangat agung dan yang sangat watashi rindui... Dokumentari ni juga mengisahkan kehidupan warga Muslim di US dan watashi cukup kagum dengan diorang2 ni. Mina~sama bolehla makan lunch/dinner sambil tengok dokumentari ni. Moga-moga ia memberi semangat baru untuk mina~sama dan watashi juga, insyaAllah...



video



p/s: Ni episod 1 dari 12. So, ade 11 episod lagi di youtube. Mina~sama kena tengok sampai habis ye ^^

5 commentaires:

nenek kebayan a dit…

tak boleh loading pun video tu?

Anonyme a dit…

saye boleh je loading. cube nenek kebayan try test lagi sekali :)

Samurai Jack a dit…

Xleh eh? Kena pegi kat youtube lah agaknya

nenek kebayan urut dada bersabar. a dit…

aik! the video is currently not available. please try again later.

hurm. boleh kasi link youtube tu?
terima kasih.

Samurai Jack a dit…

Salam
voila, ini linknya. Afwan atas segala kekurangan.



http://www.youtube.com/watch?v=cR7Ea8T8sTQ

Navigation Bar

Our Gallery!

Visit our gallery by clicking HERE!

Click Here

The Wayfarers

c/o:
We are the wayfarers
We are the travelers
Wondering through
The planet earth
And see how great
The Creator is

We are the wayfarers
We are the travelers
Don’t you ever think
How strange it is
To treat everything
As tough as it’s ours